Restaurant De Heeren van Wolfersveen werkt met pure producten. Deze producten worden op unieke wijze

gecombineerd, waardoor er prachtige smaaksensaties ontstaan.

Het gehele jaar door serveren wij wild, met een seizoensgebonden kaart.

Benieuwd wat wij momenteel serveren? Wij vertellen het je graag.

 

Haute Friture en Keuzemenu's!

De drive-through is geopend! Op vrijdag, zaterdag en zondag bent u van harte welkom om een heerlijk keuzemenu of wat onze Haute Friture af te komen halen.

Wij bereiden in onze keuken wekelijks de heerlijkste stoven en andere garneringen voor bij lekkere friet. Naast de afhaal Haute Friture kunt u ook kiezen voor een van onze twee afhaal keuzemenu’s met voor ieder wat wils. Maakt u zich geen zorgen, onze chef Bart heeft de garing en hoofdbereiding al voor zijn rekening genomen. Zo hoeft u alleen de laatste puntjes op de i te zetten en te genieten!

Kijk op de kaart voor meer informatie over de Haute Friture en de keuzemenu's.

Vergeet natuurlijk niet onze Soup-to-go, wel zo makkelijk voor bijvoorbeeld de zondagmiddag! Onze chef Bart maakt tweewekelijks een andere, heerlijke soep voor u. Zeker de moeite waard om eens te proberen!

Onze drive-thru is geopend op vrijdag (van 16u tot 20u) en zaterdag en zondag (van 12u tot 20u). Ideaal dus voor een snelle hap tijdens je boswandeling of als slimme oplossing voor het avondeten! We zijn benieuwd naar jullie reacties en ontvangen bestellingen graag op 0314-643499.

De Heeren van Wolfersveen.

P.S. bij ieder 2e keuzemenu krijgt u van ons een door ons geselecteerde, bijpassende fles wijn!😄